Adakah durex selamat ketika hamil?

Hi. Kalau guna pelincir Durex semasa sdg hamil Trimester pertama atau kedua, adakah akan effect kepada kandungan? Sebab yg sy tahu, pelincir durex akan buat sperma mati. Tp sy sdg mengandung, cuma risau ianya akn effect kpd baby juga. Mohon pencerahan. Tq in advance.

3 Balas

takde effect, saya pon guna tapi letak sikit jela ... saya start bersama masa masuk 13w sebab sejak pregnant ni kering sangat n sakit... check up bulan2 baby ok je 🤭

sy ada baca kena guna yg water-based utk pelincir ni

takde effect pun.