Upt line di T kelihatan samar

Nak tanya adakah upt ni menunjukkan yg sy sdg hamil?

Upt line di T kelihatan samar
11 Balas

tahniah sis...sy Bru je kemarin test...sama mcm ni...jdi nk kepastian gi klinik terus ..untuk langkah berjga2..alhamdulillah 5minggu...

2y ago

klu mcm ni dah bole pegi klinik ke utk double check?

Pregnant ni sis, kalau nak confirm Repeat lagi seminggu sis, confirm terang. buat masa ni bedrest je

2y ago

tahniah sis

pregnant ni sis. saya pun guna yg sma mmg dia samar².. try cek lagi seminggu mesti dh terang.

2y ago

ok sis..😊

pregnant sis alhamdulillah nnti cuba lagi seminggu banyak kan rehat

2y ago

alhamdulilah.. baik sis.. nti sy try lg..

Alhamdulillah pregnant nie sis, tahniah jaga diri ya

Pregnant ni sis. Tahniah yea 🥰

Klu dh delay period, +ve.

2y ago

klu ikutkan hari ni tarikh period.. kdg period x teratur jg.. tu yg ada rsa was2 jg.. hrp2 btul la +ve

Pregnant sis, tahniah

2y ago

thanks ya..

pregnant ni

tahniahhh