OPK Negatif 🥺 saya rancang nak hamil.

sy sdg merancang nak hamil,tp sebulan ni sy guna OPK , negatif.. mcm mn sy nak tahu hari subur sy?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mungkin tkda hri subur dear , amalkn makn buah2 minum air kurma setiap hari , nk pregnant kene healty sikit baru ada telur matang

2y ago

sis, slma sbulan ni sya negatif opk.. tp ttba saya late haid. rasanya ada peluang hamil ke tu? sbb check upt still -ve.. ka masih awal sya check upt?