Pernah tak yang alami . Hmil 12 mingu. Tergerak hti rase nk upt .. skli Buat negatif . .

Scan da buat .. time tu 8mngu. Ada kantung n bby . Alhamdulillah bby sht .. msa tu ada pdarahan . Dkt0r bgi ubt ntuk hnti kn pdrahn . . Tp pers0aln nye tgerak nk upt skli negatif.. pada 12mngu . Time ni nk wt buku . G klinik desa . Suh g scan s0k .. ya Allah rse perasaan ni sgt sdih. D0a kn bby sya ada 😭 . Ada x yg alami mcm sy.

2 Balas

Kadang kandungan dah besar upt tak dpt nak detect dah sis sbab hormone mengandung dah terlalu tinggi. Saya prnah repeat upt masa kandungan 7-8w pun upt dah makin pudar masa tu. Tp Alhamdulillah baby sihat2 je skrng dah 13w dah.

smga xde apa2.aameen.fikir baik2 ya.nnti update la.mgkin boleh jd rujukan org