kompius nie

Nk tnye... td sy wt scan nk ikut kn da 8 minggu... simptom mgndung,sy rse sakit pade payudara..sakit kpala..muntah.. pas tu bile scan,dktr kte bby da xde... sblm nie ade turun drah skit... tp bby still ade,sihat... hari nie scan dpt jwapan gitu...tp sy msih alami simptom tu... ape yg sptot sy buat??

5 Balas

Boleh try scan kat tempat lain . Kadang ada doc yang suruh tunggu lagi dalam seminggu untuk scan semula .

Cuba try scan tmpat len...mna tau ad ralat ka...berdoa Puan.

4y ago

Allah bsar ujian puan...insyAllah puan, jga elok2 yg msih hidup...insyaAllah dlm kndungan pun selamat puan

Dh bukk buku pink ke? Masa bleeding tu gi hus ke klinik biasa?

4y ago

Buku merah wt kt klnik desa je.... scan sbb mmg ade appointment gn hspital

try scan clinic lain sis..

4y ago

Dy cek skli upt smlm,dy kte xde da

scan tempat lain dulu

4y ago

Tp dy siap cek upt...dy kate xde jgk