9w

Scan baby meloncat, alhamdulillah siapa x excited tgok anak dalam ultrasound tgh melompat baru 9w, pengalaman terindah, sayu, gembira semua ada waktu tgh scan sbb apa, first scan 4w doktor pernh ckp jgn berharap sangat, kemungkinan kantung akan ksong, down sgt².. takut hilang anak, mcm² perasaan ada waktu tuh, x buat buku pink... pastu masuk 7w muntah, mual semua dh x de lagi takut, nk jumpa doktor pon takut, takut sgt dalam perut ni dah x de baby, saje je buat test pregnant lagi sekali 8w pagi² sebelum g klinik KK, garis T kabur, sedih sgt² & kepala ni fikir yg bukan², akhirnya tawakal g jelah cek dgn x makan nya sbb sedih terlalu sgt memikirkan benda yg x elok dan akhirnya.. alhmadulillah... dy dh 9w dan melompat

2 Balas

Sme ngn sy...9w scan bby da mlentikkn bdn die and 1st time husband teman smpai ke bilik doc slalu nye hntr je...1st time juga la die nmpk live scan tu punye la excited bby tu nk tnjuk kt ayh die...hehehe muke husband tkjut cm xcaye..😊

😍😍😍😍