Experience, first pregnancy

Tadi buat 1st scan kat KK + buku pink, tapi doktor scan kantung ksong, should be dah 9w, doktor kira manual guna tarikh haid sbb scan tak dpt detect age bby (kantung ksong) . Doktor mintak dtg lg seminggu utk repeat scan, and doktor cakap awak mcm dah gugur sbb kantung kosong. Huhu, sedihnya. #firstbaby

2 Balas

jangan putus asa. pergi dulu scan sekali lagi manatau masih ada rezeki. semoga semuanya baik baik saja ya.

try go for second opinion untuk sedapkan hati. cuba pergi scan dekat klinik swasta pulak