Kantung Kosong

Scan 7w, ade kantung xnmpk janin.. size ngam dgn tarikh last period.. repeat scan 10w nnt, iaitu lg 5hari.. Hati mmg gundah gulana, 4tahun menanti.. bkn mudah nk terima jika ini dugaan.. bdebar sebab pernah ada sejarah keguguran sekali.. Ikutkan hati bole je pegi klinik luar bayar mahal pon xpe demi nk tahu keputusan sebenar, tp redha dgn Allah lagi kuat.. 2minggu dah berlalu menunggu dgn sabar.. Doakan ya kawan², repeat scan 2sept ni 🤲

Kantung Kosong
19 Balas

kalau sy dlu contoh kandungan xjadi automatik tanda morning sickness tu akan hilang sendiri.. jd dr situ sy da tau n pecaya dokt ckp kandungan awk xjd