7 weeks 5 days

Harini excited nak scan nk tgk kantung & janin. Tp bila scan size kantung baru 6weeks and janin xnmpak lg. Last October sy baru miscarriage time 7weeks. Insya Allah repeat scan lg 2 minggu. Doakan sy ya ibu² yg tgh mengandung. Semoga lg 2 weeks janin sy dh nmpak siap heartbeat aminn 🤲 2nd baby ni due sama months dgn akak nya. Insya Allah kalau diberi rezeki. #septemberbaby #secondChild

2 Balas

sama mcm sy. scan semalam kantung bru saiz 6w4d (ikotkan apps dah 9w). janin bru nk brcambah kata doc . heartbeats tkde lg. semoga lagi 2 mgu kita dpt tgok janin n heartbeats ❤️

1y ago

Apps hanya membantu utk tgok perkembangan janin dan info² sepanjang kehamilan sahaja.. Bukan apps yang menentukan week sebenar janin😊

insyaaAllah, semoga dipeemudahkan