Sudahkah ibu membuat scan 20 minggu?

Voice your Opinion
Sudah
Belum lagi

1165 respon

13 Balas

Masa 20w saya scan KK, mula2 dia terlentang. Lepastu cepat2 dia bersujud. Nakaaaaalll!!! Tak dapat tengok gender. So saya booking details scan & 5D merdeka nanti 25w. Harap dia bagi chance la dkt ibu dia nie HAHAHA

Tak sabarrr nak scan 20week... 7hb sept nt genap 20week baru p scan mse cuti... Smoga baby sihat sempurna kejadiannya mudah2an🥰🥰🥰

Tak sabar sy nk scan bby,, sy scan bby 18week,hrap2 baby sihat sempurna sifat paras nya amin😘🥰🥰

Assalamualaikum semua ibu2..sya nk tnye..klau scan 20 minggu bolh tau ke jantina bayi

2y ago

waalaikumusalam sis...boleh sis

scan msa check up 22week x nmpk lg jantina sbb baby kepit😂😂

saya 23 minggu baby beri kerjasama dah tunjuk gender dya

Kehamilan dulu ya pernah buat. Sekarang belum hamil lagi

ank laki.. time scan suke tunjuk da dua kli

sudah... di KK dan details scan di swasta

Dahh .. comeyy jeww si manja ..