buku pink

sbnrnya bila masa yg sesuai nak buka buku pink? last period saya 22hb januari. masa personal check haritu, lebih kurang 5minggu. saya dan husband ke kk, and nurse dkt situ suruh dtg masa awal april. tapi ada kawan tanya kenapa lambat sgt buka buku. mcm mana ya? terus pergi kk sekali lagi atau tggu awal april?

2 Balas

sy ade jugak p kk..dia ckp bru 5 weeks..dtg awl bln april..tggu da 8 weeks bru buat buku merah .

Sy 10w baru bukak buku pink. Setahu sy saranan 8-12w.