Buka buku pink @ KK

Boleh saya tahu KK area masing² boleh buka buku pink waktu berapa minggu ya? Saya kat shah alam, ada yang kata nurse suruh datang buka buku pink @ 10w Tapi ada juga yang kata 5w dah boleh buka

7 Balas

Call kk dulu inform then nurse yg jaga kawasan tempat tinggal kita akan tanya lmp and bagi tarikh appointment untuk buka buku and first check up. Biasa nurse suruh bawa salinan kad nikah, bil yg ada alamat tempat tinggal dan gambar scan kat private

Hi, sy baru masuk 6weeks tp spotting pink red blood and kadang x da blood but clear yellowish white discharge dr vaginal. Normal ka ya?

Sy skrg 6weeks 5 days... Doktor suruh buka buku dah sbb dah 3 kali miscarriage.. Yang ke4 ni doktor suruh buka awal

Saya haritu teman sepupu g checkup terus buat appointmnt utk buat buku pink.. time tu kandungan dah 11week

sebelum 13 minggu kena buat buku pink dah.. dlm 10 minggu tu boleh dah

sy gi kk sek7. staff situ kata 9w bkk buku pink sbb dah nampak scan.

nurse dkt kk suroh sy dtg time 10w nty tp tk bleyy lewat