Macam mana nak tahu anak dalam kandungan kita sihat ye selain pergi Scan n klinik..

Sbb temujanji klinik lmbt lagi diri ni plk mcm xde apa² perubahan mcm org mengandung..bru² ni ada kuar darah tapi sedikit..tak pergi hospital pun sbb bln ni dah byk kli pergi hospital sbb darah kuar..takut hospital mrh jee pergi selalu nk pergi swasta duit plk tak berapa nk ada..

2 Balas

sebelum/masa keluar darah tu ada rasa mcm cramp dkt pinggang tak atau dekat peranakan? darah dah keluar brp lama tu?

3y ago

syukur alhamdulillah lega dengar. jgn buat kerja berat tau. kalau org kata pergi berurut naikkan uri better jgn. sy doakan semoga puan & baby sihat2 je sampai melahirkan

Bila pegi hosp, doc kata apa pasal keluar darah tu?

3y ago

Ohh kalau mcm tu jangan buat kerja berat2. Jangan bersama. Try banyakkan sujud lama2 atau position menonggeng