Keputihan darah

Korang, kakau keluar darah maksud dia nak bersalin dah ke? Tadi pergi klinik cakap keluar keputihan darah pastu doktor cakap kalau ada rasa sakit perut mengeras, pecah air ketuban baru pergi hospital tapi doktor klinik tak check bukaan la. Tapi sampai sekarang still kuar flek darah. Macam mana ya? Saya 39 weeks #seriusnanya #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

pergi pac (bahagian emergency ward bersalin). dekat sana nnt doctor akan check awak dh ada bukaan atau x. akan buat ctg juga utk tengok dah ada contraction atau x.

6mo ago

sy haritu 2nd baby pon bersalin masa 39w4d😁

Boleh pergi PAC

6mo ago

Thankyou awak