Keluar lendir darah

Assalammualaikum saya nak tanya. Kalau keluar lendir darah warna merah kehitaman. Better terus pergi emergency hospital ke? Perut tak sakit sgt, darah keluar pun tak byk. Atau better pergi klinik just utk scan ye? Minta bantuan semua. Saya risau sangat

4 Balas

wsalam...kna segera pergi lawpun x skit..saya dh alami 2 kli keguguran sis..mula2 x rasa skit lgsung..kluar pn yg coklat cair ja..sikit2 lps tu selang dlm 2 ke 3 hri kluar darah cm period tu..perut pn mula sakit dibahagian ari2 tu..lbh baik pergi hospital..sekurang-kurangnya sis tahu keadaan kandungan cmna...yg penting sis kna kuat semangat 💪 rehat kna byk...jgn stress..jaga makan & kesihatan diri.. saya doakn sis & kandungan selamat semuanya..

kalau dah tahu turun darah pergi jela hospital Allahuakbar ... sebelum ni pun nurse doc ada pesankan kalau turun darah ke hospital ..

Hi sis, mcm mana ya dgn kandungan awk skrg? Sbb sy pun alami benda yg sama skrg. Doc suruh scan lg 2 mnggu. Tp hati risau😔

2y ago

sis sorry nk tnya . kalau bleeding tk bnyk pun still okay lagi ka. Bedrest secukupnya ka ? 😔

Wsalam,boleh terus ke PAC ya. Semoga kandungan baik baik saja insyaAllah

2y ago

Terima kasih ye amin amin