Due esok 11/3

Haii..nak tanya...esok sepatotnya due date sy 11/3..tp sy lgsg xde apa2 tnda lagi..just sakit ari2..pinggang..kelengkang dgn kemaluan je..perut kekdang je sakit ..kekadang rasa memulas..pastu kerap kena pedih hulu hati..perlu ke sy pergi hospital esk??sy rasa mcm xprlu..sbb tak de contraction, kluar darah or kluar air ketumban..tp suami sy,mertua sy suruh jgk prgi hospital... Sbb suami risau sgt..esok due..tp xde tnda..jd suami nk suruh buat checkup...hmm..sy plk risau kalau pergi hospital nnti kena marah plk sbb xde tanda2 da pergi hospital..apa perlu sy buat?? #ingintahu

1 Balas

salam puan. bila dah sampai due sepatutnya memang kena pegi hospital untuk refer Dr keadaan baby. Biasanya nurse yg jaga puan pun akan call stlh puan melepasi tarikh due. moga Allah mudahkan urusan pn ya. Ada je yg lewat smngu dr due utk kelahiran.

1y ago

waaliakumussalam..oo..jd mmg sy kena pergi juga la ya hospital??pergi ke wad bersalin ke??