sape ade pengalaman kena jahit 2kali . sebab ape ?

Saye kena jahit 2kali sebab masa jahit pertama doctor terjahit bahagian anus tmpt berak dalam tu ??? doctor tu dengan yakinya ckp jahitan dia cantik wlupun nurse ckp mcm salah jahit je .smpai 5nurse gnti2 seluk sb nk chek smua ckp mcm salah jahit then sorang nurse tu suggest kita panggl doctor pakar chek. Doc pakar dtg je ckp salah jahit nii .then doc pakar ckp dgn saya and minta maaf tepksa buka balik jahitan then dia yg akan jahitkan . Tuhan je tahu sakitnya kena buka jahitan tu pastu sakit kena jahit balik .

15 Balas

Jahit dua kali sbb ganas sangat...terlupa dlm pantang p naik turun tangga 🤗

2y ago

Kena tahan wad ke