Bleeding Lepas Bersama

Salam semua. Saya bersalin 7 bulan yg lalu, bulan 10 2023. Sampai sekarang tiap kali lepas bersama mesti ada keluar darah mcm malam pertama. Normal ke? Saya pantang suami 100 hari. Lepas bersalin haritu kena jahit 2 kali sebab sister pertama tu jahit xcantik doktor ckp so dorg buka balik jahitan n jahit semula. Ada kaitan ke? Mohon pendapat dari ibu ibu sekalian... Terima kasih...

1 Balas

ambik perancang apa2 tak?

4w ago

Ada. Sebelum ni nurse bagi noriday.. Lepas baby dah 6 bulan tukar oralcon..