chek jahitan

hi sya nk tnya lepas beranak,lepas kena jahit akan kena seluk lagi ka?? untuk dctr chek jahitan#firstmom #firstbaby

4 Balas

Saya baru bersalin 3minggu..doktor kat HSAS xde la seluk sampai ke dalam..hujung jari dia je sbb nak check jahitan okay ke tak..

7mo ago

owww mcm tu 🥺🥺🥺

rsa nya, bergantung kpd hospital mana. sbb ada hospital yg sy pegi, dia seluk.. ada hospital len tak seluk pun..

8mo ago

btol tu ikot hsptl rsanya

Saya kena seluk, tp tak lah banyak mcm check laluan tu. N tak sakit pun sebab masuk hujung jari je

rasanya bkn check jahitan, dorg check if ada sisa uri xhabis keluar.

8mo ago

mmg kena seluk lgi kq