Siapa pernah dgr jenis kulit tauhu?

Saya jenis kulit tauhu nurse yg jahit tola ckp... Sebb waktu anak first koyak tk byk tpi nurse ckp susah nk jahit., die ckp bila tarik benang to kulit koyak mcm jahit tauhu dn nurse to jahit mmg tk cantik smpai ada tinggal mcm isi lebih... Waktu bersalin no 2 sy dh awal2 ckp dkt nurse yg saya jenis kulit tauhu jadi die panggil kawan yg pandai jahit alhamdulillah walaupun susah dan lama die jhit tpi jahitan nye ok dri ank first.. Sakit tk? Confirm la sakit hihi... Sekrg tunggu kelahiran no 4 berdebar rase pikir nk kena jahit.. Selalu mengharap tkde koyak kali ni...

2 Balas

semoga dipermudahkn dan selamat kedua² nya .. situasi yg lebih kurang sama ..sakit x bole bawa bincang ..sy smp 3 nurse bidan yg tolong jahit .. kne yg betul pnd jahit .. ank no berape pun tetap jugak rase nervous ..

Sama saya..doc clarify as fragile skin bersalin anak 1st bulan 1 ritu. 3 kali terbukak jahitan and kena jait balik traumaaa😭