Luka jahitan

Hi saya bersalin 22 / 1 haritu . Jahitan ada terbukak sikit dan smpai skg tk tutup lagi.. dh jumpa doktor.. doktor bagi antibiotik je. Saya kalau boleh nk jahit je sbb lubang tu mcm tk kena benang.. tapi doktor ckp okay je kalau tk jahit balik.. agak2 boleh cantum balik tak nanti? Penat dah nk jaga..lambat betul nk cantum #bantujawab

1 Balas

Lama nya sis luka tu. Dari bulan 1? Selalu memang xjahit balik. Macam sy aritu, doctor suruh p klinik komuniti untuk cuci luka setiap hari selama 2 minggu. Alhamdulillah luka dah tertutup n sembuh sepenuhnya.

2mo ago

Sis cuci dengan air garam. Elak kuman dan boleh cepat sembuh. Bykkan mkn buah orange. Semoga cepat sembuh sis. Semoga d permudahkan sume urusan sis