Sebab ape ye ?

Saye dah lewat period 2 hari dan dah test upt negatif. Tanda2 nak period tu dah ade cume darah tak turun lagi. Harini tanda nak period tu dh takde masih tak turun darah. Period saye selalu regular tak pernah lambat. Rasa2 kenape ye ? Perlu pergi klinik check tak ? Atau tunggu lagi seminggu ?

8 Balas

Tgu sminggu lg. Sy dlu gitu, period sy tak pernah lewat tak pernah awal. Msatu sy confident preggy haha! Sbb duk sakit blkg la sakit punggung la...lain mcm. Kita automatic tahu badan kita mcm mana.. insyaAllah smoga ada rezeki.

tunggu lg seminggu untuk buat upt.. kdng bnyk faktor juga knp lewat haid bkn sbb preggy je.. mebi perubahan hormon / perubahan kitaran haid

lewat haid tu kdg2 disbbkan stress .. bnyk la sbb2 ..bleh search google jugak ..klau 2mnggu tak haid bleh guna upt

Sy haritu pun macam ni, sy tunggu 5 hri lewat baru check Alhamdulillah 2 garis, better sis tnggulh dlu dlm sminggu

Tggu 1w or 2w .. pastu try cek upt , if tak naik double . Try laa pegi scan dekat klinik , semoga ada rezeki ye

Kena tunggu seminggu lagi.. jangan buat kerja2 berat dulu.. jaga diri..

tunggu lg seminggu, kadang hormon atau perubahan kitaran haid.

tunggu lg seminggu