Sebab ape ye ?

Saye dah lewat period 2 hari dan dah test upt negatif. Tanda2 nak period tu dah ade cume darah tak turun lagi. Harini tanda nak period tu dh takde masih tak turun darah. Period saye selalu regular tak pernah lambat. Rasa2 kenape ye ? Perlu pergi klinik check tak ? Atau tunggu lagi seminggu ?

8 Balas

Sy haritu pun macam ni, sy tunggu 5 hri lewat baru check Alhamdulillah 2 garis, better sis tnggulh dlu dlm sminggu