Normal ke buang air besar keluar darah

Saye baru lagi sbb dah berape hari tak period tapi check upt double line. selang berape hari saye nak buang air besar tapi tengok ade darah keluar. Tapi belum jumpe doc lagi. Kenape eh mcm tu.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Jumpa doktor utk check. Mungkin ade masalah pada sistem usus atau rectum (dubur). Masalah awak ni kena check je baru tahu punca.. Melainkan awak rasa ada luka pada dubur ketika membuang maybe sebab tu.

ada buasir ke

3mo ago

tak de buasir.