Kerap bersama

Saye baru 30 minggu tapi nafsu nak bersama suami tu membuak buak pulak. Patutnye dah sarat2 ni takde rase nak bersama sebab perut dah berat dan tak larat, tapi saye pulak lain. Makin dah sarat makin nak bersama. Suami pun on je, kadang setiap hari bersama tapi suami pancut luar. Takut pulak terbersalin awal dari due bile kerap bersama ni. Sebab saye ade baca kalau nak cepatkan bukaan kene kerap bersama suami, tapi saye bukan nak cepatkan bukaan cume nafsu je.

34 Balas

iyeee... Normal je tu sis..dlu prgnt ank prtama pun gitu...skrg prgnt ank no2 pun sma gak...smnggu 4kli nk brsma nasib husbnd pun nk on jga yer lh klau x rsa mcm x selesa xdpt tuu...