Terbantut 😂

Saye dah habis pantang yang ke 100 hari, jadi saye pun rase nak bersama dgn suami. Tengah dok layan tetibe anak pulak bangun nangis nak ngempeng, jadi terbantut lah. Saye pun tak bersama dengan suami dalam bilik sebab takut anak terjage. Anak pulak kalau malam die kerap berjage bile letak dekat katil. Macam mane ye nak handle bende ni.

9 Balas

mmmg bgtulh kehidupan org ada anak.. pndai² sndri lh nk ikhtiornya mengkome laki bini .. sbb tu org kata kehidupan kita mmng terus berubah bila ada anak..

Pastikan anak dh betul2 lena perut kenyang apa semua baru on … kalau x mmg berjaga la jawabnya 😂

ada anak kecik mmg mcmtu.. kalau boleh kenali fasa deep sleep anak time bila dan cari waktu tersebut.

bby tdo buai tk. klau buai bby lyn tdo skit. dlm 30 minit pling skjp . tp bby kcik lg mmng mcm tu

Anak2 pulak mmg tak kasi can ..diorg selalu tidur lambat

kenali ragam anak nanti dapat rentak la tu

normal je tu. kena pndai curi masa.

Make sure anak da deep sleep..

normal