upt positive or negative

saya xpasti samada ini positive atau tidak

upt positive or negative
13 Balas

klau line tu naik dalam 5 minit, insya allah pregnant sis.. sebab sya mcam ni dulu.. sebijik sama..line samar sgt smpai mata naik juling perati line yg sgt samar tu😂.. skrg dah pregnant 29week 😊.. nnti sis repeat lgi upt tu..lama2 akan naik terang klu betul sis pregnt

Mcm tak nampak samar tp taktau la sebab effect camera. Kalau betul ada samar, repeat je 2 hari sekali selagi masih tak period. Saya guna strip je beli banyak2 & boleh try banyak kali. Kalau pregnant, confirm double line tu makin terang

Nampak mcm 2 line tp risau tu evaporation line.. Sbb lama2 upt test ni akan keluar evaporation line so tak valid & tak dikira. Sis cuba tunggu lagi 2 3 hari try check lagi okay.

5mo ago

If not mistaken if pregnant, within 48hours hcg level akan naik byk. So sis boleh try repeat upt. Boleh try upt brand lain

sama mcm sy masa 4 week . prgi sg buloh amik darah beta hcg bru dctor sah kn sy prgnt . sy dh 3 bulan skrg ni pun sy sja test msih sama 1 terang 1 kabur tpi kndungn sy okay je 😅

macam saya dulu, 1w try check semula. sbb masa saya dlu, pon banyak test, tak lama tu Line jadi terang. Mungkin tu baru lagi.

Selalu kalau kena line macam ni negative.. masa pregnant baby no 2.. lambat period 7 hari check memang terang dah dua line merah upt

kalau dh delay period dlm 4 hari boleh try test guna UPT yg accurate. cth dip n tell or clearblue. insyaAllah terjawab soalan puan.

sye pun pena mcm nie tapi negatif kua period x lama tu hehe . 2 3 hari lagi cek laaa semula sis

mcm 2 line tu sis... cuba lagi nanti.. mana tau line lagi terang

Repeat test dlm 2-3 hari lg.. guna dipntell sis, lebih accurate