Just Nak Tau

Hi mommies,, saya nak tanya, upt ni positive or negative? Sebb saya confuse betul positive ke tak..

Just Nak Tau
8 Balas

Nmpk 2line, positif sis.. Da delay period ka sis.. Btw tahniah jaga kesihatan moga sihat² selalu

4y ago

👍

Alhamdulillah. Congrats sis. Line sama ada kabur atau pekat, in shaa Allah mesti positif 😊

4y ago

Ok sis.. saya tunggu seminggu lgi.🤗

Nampak positif. Repeat dengan upt farmasi pulak untuk double confirm sis.

4y ago

Ok sis.. seminggu lgi saya cube check UPT. Thank you 😊

positif..boleh try upt kit yg mhal sikit .yg ni sensitivity dia kurang

Tahniah ade tu

positif tu

positive

+ve