UPT

Hai mommies, nak tanya kalau macam ni positive or negative ?

UPT
68 Balas

jd mcm sy... was2.... terus pergi klinik... sbb kita test line tu x terang... better pergi klinik... nnti klinik bg ubat utk kuat kan rahim.... 😊 kalau x sy x tau pun sy pregnant.. ingt period sangkut...

++++++++++++++++ haa! Tahniahhhh! 😊😊🤗🤗🤗👶 take care ya.. musim skrg kena lebih overhygiene biar over asal selamat sihat dn kekal lah tenang dn tenangg ya..

Positive sis..mcm sya tp sya tidak puas hti n tidak pcya..sya try lg mggu depan nya.. alhamdulliah,Naik dua line terang..

sy pernah try guna ni,positive.. lps tu try clearblue lgi terang. tahniah sis..❤️

Tahniah..pOsitif..sya pn mcm 2..lpas smnggu cek lgi..merah dia makin terang..

Alhamdulillah positive sis. Taniah sis. Semoga sihat selalu dgn baby yer

positif tu.. utk lebih kepastian boleh test lg sekali selepas 1 minggu

Tahniah. Dah positif tu. Jaga diri & kandungan ya👏👏👏👏👏

Positif tp boleh repeat lagi dlm beberapa hari untuk lebih kepastian

Tahniah positif, sy pun mcm tu, lps seminggu terus g chck dkt klinik