Positive ke negative?

4 upt atas tu mcm positive tapi samar sangat. Opk bawah tu confirm positive. Harini dpo 7. Saya tak pasti samada positive or negative. Due period lagi 2-3 hari. Boleh tolong confirm kan?

Positive ke negative?
2 Balas

InshaaAllah positive pregnant.. opk pun boleh dettect hcg.. tp dkt upt belum jelas sbb hcg msih rndah..maklum la period belum delay kan.. bole trus celup upt stiap urin pg sblm mnum.. kne kerap celup utk make sure hcg mkin tinggi atau tdk. wktu ini kna brjg2..sbb brpotensi belaku chemical pregnancy. sbb tu selain kerap celup upt.. kne jg ksihtan..jgn lkukn krja2 brat. kebiasannya dpo10 keats upt akn mkin terang.

4y ago

sy suka tengok cara akk (madam mia) nasihat orang. bagus akk , memang terbaik..

Dah check. Alhamdullilah. tq sis