saya x pasti

Saya x pasti brapa minggu saya preggy..klu ikutkan 11 minggu.. Doctor scan lain.. Dah 2 minggu klua lendir coklat.. Tp x sakit. Ada scan tp nampak kantung jaa.. So hari ni.. Klua lendir darah plak.. Tp.masih x sakit.. Cuma tadi ada terasa menyengat bawah perut tp jap jaa.. Pastu xde... Esok baru nak scan kat gynea... Doakan saya ngan bb.. Bukan apa.. Maybe ni last bb sbb 2 kali czer dah...

1 Balas

Semoga urusan awak dipermudahkan yaa . Semoga semuanya baik-baik untuk awak . Jangan buat aktiviti yg berat berat . Jaga kesihatan .