lendir darah

hai sy nak tanya 21 sy ada pergi emergency sbb keluar lendir..cuma sikit jek lepas tu dah x ada..check up doktor 23hb scan kantung membesar akn repeat scan 2 minggu lagi kat pakar..dah 2 hari keluar lendir darah tapi masa kencing jek lah..lepas tu dah x ada..cramp dekat bwh perut kejap ada kejap hilang..risau sangat..doktor pesan klau bleeding bnyk perut sakit baru pergi hosp..bru 7 weeks

2 Balas

UPDATE:saya dah misscarriage 30/8..8 weeks 6 days..hari kedua berpantang..keluar ketulan daging sebsar tapak tgn dkat hospital kena seluk lagi keluarkan lebihan..betul apa nurse ckp berpantang untuk masuk bulan ke3 ni sakit..sakit bila nk kluarkan mcm nk kluarkan 1 baby..doakan semoga saya cepat sembuh dan semoga dapat zuriat lagi.. #30/8anaksyurga

2y ago

Inshaa Allah sy doakan semoga Puan dikurniakan zuriat lepas ni. Amin.. Bykkan berehat ya Puan. Kuatkan semangat.

bedrest. kalau Boleh xpayah buat apapa kerja. rehat je. sbb kandungan bawah 12 minggu Masih sgt fragile.

2y ago

ni dah pakai pad tapi x penuh..cramp bwh perut masih kejap ada kejap x ada