Maaf gambar kotor .

Pagi tadi klua spot lendir merah (seperti dlm gmbr) , Skrg saya dah 37weeks 5days . Tapi xde rsa sakit pun & lendir tu klua tadi sahaja , skrg xde dah . Doakan lagi 2-3 hari baby nak keluar yaa 🥰🤲🏻 Doakan juga semoga saya dipermudahkan urusanbersalin & bukaan jalan dah ada 🥰

Maaf gambar kotor .
1 Balas

sy pn bersalin dulu keluar spotting n start rasa sakit perut sakit2. Tp 4hari lps ty masih lg x bersalin. End up kena induced. Awk bykkn jln utk cptkn bukaan. N bersama suami kalau larat.