X pasti bleeding/spotting

Klw ikut pengiraan dri last period kandungan dh 10 minggu tp 11/12 ad lendir coklat klwa bila buang air kecil pastu sabtu 12/12 jdi lendir merah pulak mcm darah period tp x sebanyak mcm period dan berlarutan sampai hari ni 14/12..setiap kali buang air mesti akan ad lendir merah tu..adakah ini biasa atau sy perlu jumpa doktor terus..pastu mse bukak buku kandungan 9 minggu 2 hari bila scan doktor kata nmpk kantong je belum nampak pembentukan janin adakah ini normal jugak 😔

1 Balas

pngalaman sy masa pregnant mcm ni la ad spotting dlm smnggu mcm tu,tp sikit la time kncing baru nmpk..Hari first yg sy nmpk ad spotting coklat tu trus sy ajk suami g hospital bhgian kecemasan,lpas tu mereka bawak sy ke bhgian PAC utk jmpe pakar ,DR scan nmpk kantung je. DR ckp kmungkinan kandungan x mnjadi,DR bagi lg 2 minggu untk scan balik.Bila dah lpas 2 mnggu scan balik Alhamdulillah nmpk janin dan heartbeat dia..

3y ago

Alhamdulillah rezeki sis..moga sis dan baby sehat2 terus ye..doa kn utk sy pulak sbb yg sblom ni kandungan x jdi lepas scan kt hospital mlm tu sy gugur