Positive upt

Saya ttc 1years. Alhamdulillah tergerak hati pukul 3:30pagi tadi nak test upt sebab dah seminggu tak sedap badan ? ya Allah terkejut sangat bila double line show up! Doakan saya sentiasa sihat sepanjang pregnancy InshaAllah ? first pregnancy ❤️ esok pergi check up semoga Allah permudahkan segalanya ?

Positive upt
73 Balas

Alhamdulillah 💕sy pn xsdap bdan kt sminggu,trgerak hati nk buat upt tup2 dpat double line. Mmgkluar air mata bila tgk upt +ve. Alhamdulillah upt tu sy bagi hadian utk suami sempena stahun perkhawinan kami. Doakan sy dan kandungan selamat ya ibu. Sy jgk doakan ibu dn baby dlam kandungan selamat dan dilindungi Allah swt💕

Alhamdulillah.. Sbb asbab pkp ramadhan ni rmai yg ttc ada rezeki pregnant.. Mcm kwn sy.. 5 tahun upt tak pernah positive tp ramadhan lepas upt +. Tahniah.. Jaga kandungan baik2 ye..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Sy da seminggu tak period. Badan rasa xsedap. Perut cramp. Tba tba hari ni keluar darah 😭😭 semoga ada rezeki buat saya nanti. Doakan saya ye.

4y ago

Amin

Same here! Setahun juga, turned out positive 3 hari lepas alhamdulillaah. Moga selamat semuanya 🤲🏻

tahniahhhh.... best feeling kan bila naik double line kannn... jaga diri dan moga dipermudah semuanyaaaa

Alhamdulillah..tahniah sis..jage diri..semoga sy pon ada rezeki mcm sis..nk upt double line jgk..☺️

Tahniah sis,,,sy pun cek tdi,tpi alum ada rezeki,awl sy cek tdi ,alum age lewat dtg bulan,🤣

sis ada bercak darah tak sbelum haid?? nak tau... btw alhamdulillah congrats sis.. ❤️

Tahniah semoga dipermudahkan segala urusan, semoga sy pun dpt merasai nikmat menjadi ibu MCM awk

4y ago

Terima kasih InshaAllah 🥰

Boleh tahu last period bila sis? Kot la sama 😅 apa2 pun tahniah!