1st Pregnancy!

Alhamdulillah, dah 2 kali check UPT. It turns out Positive, syukur atas kurniaan Allah swt. Semoga kandungan ni sihat sihat je dalam rahim mommy 😇 harini baru nak pergi scan, agak agak dah nampak ke eh? #6weeks #1stpregnnt #theasianparentmalaysia

1st Pregnancy!
2 Balas

tahniah..sy baru nak masuk 6 week tapi tak pegi scan lagi..awl2 ni nmpak kantung je..

4y ago

Wah tahniah jugak utk awk! Moga baby sihat2 je ☺️ yee btul ada org ckp mcm tu jgk nmpk kantung je, hehe tp excited sgt nak confirm betul ke pregnant 🤭

alhamdulillah tahniah

4y ago

Terima kasih ☺️