Alhamdulillah ❤️ (Pregnancy Test Progression)

Assalamualaikum. Hari tu saya ada tanya pasal UPT yang samar time 4DPO. Setiap hari saya check, semakin terang double line tu. 20/6/2020 check pakai Clearblue digital UPT, Alhamdulillah pregnant 😍 dan pada tarikh tu genap la 3 bulan perkahwinan saya dan suami. Ne adalah amanah dan hadiah yang bernilai bagi kami. Alhamdulillah syukur ❤️🤲🏻✨ Doakan semoga saya dan baby saya sentiasa sihat sehingga bersalin nnti. Aamiin aamiin aamiin 😘 Saya doakan juga buat semua yang masi ttc, Semoga dimurahkan rezeki anak yang sihat. Sentiasa berfikiran positif dan yang paling penting, doa. In shaa Allah, aamiin ❤️ Allah Maha Pemurah.

Alhamdulillah ❤️ (Pregnancy Test Progression)
2 Balas

Tahniah sis, sy pun dpt tahu pregnant pada hari birthday husband. Hehe .

4y ago

Tq n congrats utk u jgk sis 😘

Aminn.. tahniah sis.. doakan sya tngh tnggu hari ja ni 🤗

4y ago

Aminn ❤️