Alhamdulillah 5 weeks

Alhamdulillah ya Allah 🤲🏻 first try double line pada 06/01 . Dan harini test lagi Double line pekat . Alhamdulillah Alhamdulillah ya Allah . Doakan saya & baby sihat . #firstbaby

Alhamdulillah 5 weeks
29 Balas

Wah tahniah... Sy nih pulak Period lewat 8hari dh.. Check masa period lewat 2hari negative.. Ad qasa cm sgugut.. Tp ta trun jugak period. Dulu masa ank no 1 n 2 lewat 2 3 hari check dah positif upt. Naik qisau la pulak.

2y ago

Lbih kurg laa.. sy hrini 6hri dh lwat. Harini rase cramp perut mcm nk sngugut tp x period lgi. Test pagi td still -v. Berhrp jga klo ad rezeki baby

Tahniah sis. Saya pun baru check pagi tadi upt positif setelah 1tahun lebih TTC after keguguran dulu. Semoga kandungan kita sama2 sihat dan dipermudahkan 😀

Ya Allah tahniah ye sis! Moga dipermudahkan segala urusan. 🤲🏻❤️Jgn makan maknan yg tajam dan jgn buat kje berat ye sis, kandungan masih baru✌🏻

2y ago

hee baik sis . Thank you atas pesanan ❤️

alhamdulillah..tahniah sis...jaga diri jaga kandungan baik2... doakan rezeki sy pulak lepas ni... ttc 2 tahun 2 bulan...

2y ago

Thank you sis . InsyaAllah ada rezeki sis juga akan datang ❤️

tahniah...doakn sy di kurniakan zuriat jgk ...sy dah 2 kli ggur x ad rzeki lgi...

2y ago

sis cuba amalkan air rebusan buah zuriat utk kuatkan rahim

Congrats sis.. alhamdulillah syukur .. tumpang gembira ya , jaga diri dan pemakanan sis 😍

2y ago

alhamdulillah thank sis ❤️

Tahniah...jaga kesihatan...moga ia berbalik jua kepada kami2 yg lain sdg usaha...

tahniah. sama check lebih kurang time ni jugak. InsyaAllah due awai bulan September

2y ago

heee tersama pula due nya 😂

doakan saya jgk check upt nampak 2 Line esok check lagi samar.

alhamdulillah..syukur ya Allah..tahniah sis..🤲😍😍😍

2y ago

Alhamdulillah 🤲🏻 thank you sis 🥰