Lapar Tapi.......

Saya tkde Selera makan sejak dri minggu lpas.. Asyik loya nak muntah aje, Normal ke? Kandungan baru masuk 9 minggu

23 Balas

normal . sy pon dlu mcm tu awl prgnt . siap pakej cirit birit lg ari2 . tpi perot asik sakit sbb lapa . tpi xd 1pon yg bole d mkn . sy bole mkn yg org msk je tu pon yg kne pd tekak . klau xkne pon munth juga . sy try mkn mcm roti biskut lalu la sikit pastu mkn nasi ciput tpi lauk kering2 mcm org pntg mkn . serunding daging ke . ikan bakar yg xletk ap2 bahan tu ke . bru lalu mkn sis . ad juga org kata mkn jenis sup2 tpi kosong . bkn yg letk rempah ratus tu . sis kne try cri yg kne dgn tekak . bru lalu mkn sis . sy smpai sanggop ulang alik rumh mak mertua sbb xbole msk kt rumh sndri . bau nasi basi pon loya . ahahah