susu untuk ibu hamil

Saya tidak pernah minum susu sejak kecil.. lagi2 susu tepung tu memang tak boleh masuk.. boleh cadangkan susu apa yang bagus untuk ibu hamil? Yang sedap dan tak berbau.. saya tengah cuba2 belajar minum susu demi baby..

5 Balas

Saya beli tester susu rizqi dekat shopee. Saya try 3 flavour, strawberi, vanilla & coklat. Yang boleh minum vanilla & coklat je. Sedap. Rasa aiskrim. Selalu susu saya tak boleh minum, tapi yang ni boleh

Marigold HL pn okay.. sy sejenis x minum susu kecuali dutchlady perisa coklat.. tp HL low fat yg putih sy boleh minum, x berbau, xmanis & x meloyakan.. anmum kalau boleh elakkan sbb tggi gula..

5y ago

Ok terima kasih sis 😊

Boleh online request free sample sis.. sy dah dapat similac dan anmum..

5y ago

Sy try minum similac tapiii sy asyik kentut n perut memulas je.. x sesuai ke dgn sy? Ke memg simptom normal minum susu similac ni?

Kalau susu coklat masuk tak sis?

5y ago

Anmum materna coklat atau dutchlady coklat

Susu HL

5y ago

Lepas try mcam2 susu, susu HL gak yg boleh sy terima.. tq ye sis 😊