Tak ada feel Langsung Nak 'bersama' suami Mengandung Kali ni.

Saya takde feel Langsung bersama suami. Mujur suami tak paham. Saya x xplain pon kat suami. Takut dia terasa. Sekarang dah 35 weeks. Bersalin yg lepas ada nurse bg petua untuk mudahkan bersalin kerap bersama dekat2 due. Alhamdulillah mmg mudah bersalin anak yg lepas. Sekali teran je. Ada xplain kat suami pasal petua tu sejak dari pregnant lepas tu. Jadi pregnant kali ni., suami pon ape lagi selalu ajak. Masalahnya saya xde feel pon dari awal preggy sampai sekarang.

2 Balas

mmg ad yg mcm tu sis . lg yg dh ad ank2 . silap2 lps branak pn xbrnafsu sis . uhuhu normal je tu . mmg ad sesetgh hormon mommy preggy ni brnafsu . ad sesetgh xd kuasa la nk brsame . xrse ap . mcmtu la . normal .

4y ago

xd la tolak brdosa . bgtau je yg kita rse xnk brsme . sy on klau rse xnk brsame . atau rse mls nk mndi wajib . sy trus terg je kt suami . sy xrse nk brsame . knp xbrnfsu tu sy ckp la xtau . sy kata mungkin prmpuan ni mmg mcm ni kot . mak pn ckp pmpuan bila da brNK pinak ni dh slow nk brsme sme ni . mungkin faktor pnt lg dgn ank2 . lg yg ngndg ny kita plak . lg la mls nk brsme sis . sy ank da 3org ni pn xbrnafsu dh sis . uhuhu