Bersama suami

Salam. Hai mommy. Maaf tau nak tanya. Uall bersama suami lagi tak if pregnant.😅🫣 sebabnya saya mcm dah takde feel and hormon kot. Bila suami nak bersama tapi tak dpt. Sebab cecair tu dah takde. Ada tak ummi yg sudi share huhu sorry tau tnya

6 Balas

pernah jugak mcm tu. saya time awal2 sampai 10w camtu mmg takda feel langsung. suami foreplay pun tak menjadi sbb saya punya tetap kering n mmg takda rasa nak bersama. rasa serba salah tu ada. tapi dlm w12 camtu saya try jugak nak bagi nak happykan suami, time tu suami cium2 sikit saya dah terangsang. so saya rasa mood saya tu dah okay sbb dah masuk trim2.

6mo ago

Okay itula sebab hormon saya rasa

sy bersama je mmg kdg2 x de mood jgk tp husband nk jgk..Klau x nnt mula la ungkit tanggungjawab la aplah so sy bg jela tp janji 2 hri skli😂tupun dy yg buat kje sy nk buat x larat lg plk mcm takut2 sbb jarak kehamilan dekat dgn abgnya yg bru 10 bln skrg sy preg 3bln n kdg2 rasa sakit dkt lubang tu

Saya dari baby 4w smpai skrng da 11w oke je saya yang terlebih bernafsu 😂 tapi nak selamat tknk kena kencing kotor boleh beli pelincir durex tu tak sakit sangat , sbb kita memul nak foreplay tu malas 😂

6mo ago

Saya tanya kwan ii yang dah ade anak , bahaya atau tak diornag ckp tak , kalau guna air liur lagi bahaya risiko kene kencing kotor 😅 tapi lepas bersama tu wajib kencing yeee heheh .

betul sy pun sma.. dah 4 bulan ni xde rsa nk bsma.. sbb kita klau dah tidur.. asyik ngadap sakit tulang blkg mgiring kekiri sakit ke kanan sakit

hormon sis, dah xde feel bila dah smpai masa saya pon sedang alami, suami dekat rasa rimas.kesian pulak dia.

6mo ago

Kann sama la. Kesian juga ni itu yg bertanya . Dah dkt sebulan xbagi ni

buat foreplay lama sikit.

5mo ago

no problem, most importantly no harsh movement, study dlu bfore intercourse. if ada spotting lps bsama pergi klinik check