Bersama suami

Nak tanya, betul ke kalau bersama suami bila dekat due date senang bersalin? Sebab saya memang takde keinginan langsung sejak masuk 3rd trimester hari tu. Akan jadi masalah ke masa nak bersalin nanti?#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

4 Balas

Entoh ler awak.. ikut org kot..sy ni bersama pun sudah, jalan jauh, jalan byk, senaman kupu2, jalan itik lah ..skrg overdue😂.. bru masuk ward kna serah diri.. Tp cuba je lah snaman2 lain kalau xda keinginan..at least cuba kan..mana tahu menjadi..

senang tu xde la...dia cma lmbut kan laluan awk bersalin je...hihihi ..bersama pon xpe ..xnk pon xpe...sy pon bnyk jln kupu² bersama suami..last² czer...

ya betul..kalau xde nafsu bole bykkan berjalan..naik turun tangga

Tak semestinya, sy x bersama, alhmdullilah dh bersalin awal