Bersama suami

Ada tak mummy yg lepas bersalin kurang bersama suami? Macam saya dah 6 bulan bersalin normal. Tapi rasa nak bersama suami tu kurang dan jarang sangat… Sy pernah baca kalau breastfeeding mummy ni dia mmg kurang nak bersama suami sebab hormon. Betul ke?? #ingintahu #firstmom

1 Balas

Normal rasa begitu utk selepas bersalin sb. Hormon, penat, tanggungjawab dah bertambah. Tapi usahakan juga untuk fefeeling cinta dgn suami bagi mekar kembali. Tanggungjawab masing-masing suami isteri kan... Fahamkan suami juga.