period semasa mengandung

Saya sudah hampir seminggu keluar darah seperti period. Tapi bila check. Dr scan and ckp baby okay? Still dalam kantung and Ada degupan jantung.normal ke kalau mcm ni?

1 Balas

Awak ada fibroid ke? Fibroid yg banyak memang akan buat berdarah2 sebab baby dah makin besar dan kandungan macam ni risky ya. Normal atau tak tu kena tanya doctor lah. Dia ada machine boleh tengok, diagnose dan bagi nasihat. Ok. Kalau rasa tak puas hati dgn jawapan doctor tu, dapatkan second opinion drpd doctor lain kat private.