PERIOD kejap ada kejap takde

Period saya kali ni hampir sebulan lewat. Sekarang dah seminggu. Tapi, bila datang period, takde darah keluar mcm period before ni. Yang ada cuma lendir jernih dgn darah. Atau, kadang2 lepas buang air kecil, bila basuh ada setompok darah segar, dan sedikit lendir coklat. And, dah dua hari sakit mcm senggugut tapi still takde apa pun lagi. Saya ada buat upt semalam dan negative. Saya risau kalau ada simptom2 kesihatan. Ada sesiapa pernah mengalami mcm ni! Ps: last week ada pergi klinik dan buat scan, doktor ada bgitau tunggu je, period nak dtg tu. Cuma sbb dua hari ni perut sakit lain mcm, jd overthinking #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

mungkin penempelan baru nak berlaku,tunggu seminggu lagi,kalau tak keluar jugak,boleh try cek upt ya.. Semoga ada rezeki awak🥰

maybe darah period tersumbat