Keluar darah coklat

Nak tanya pernah ke kalau 3kli check upt positive, lepastu ada keluar darah coklet mcm habis period and ada keluar darah tp tak banyak? memang ada ke ibu mengandung mcmtu?

2 Balas

kena pergi klinik cek up. mmg ada yg akan ada implantation bleeding awal2 tp kita bimbang takut masalah lain. rahim lemah ke. bila tahu masalah apa dr blh bg ubat kuat rahim.

pergi klinik untuk check. awal kehamilan dalam 4-5w mungkin spotting implantation. ibu mengandung tak normal kalau ada keluar darah.