salah cara makan obimin

Saya start makan obimin setelah saya tahu saya mengandung (minggu ke 6). Arini cek (minggu ke 24) nurse kata hb saya jatuh bawah 10 dan tanya saya adakah saya makan obimin tu? Saya rasa saya makan setiap hari dgn cara yg slh. Saya makan obimin sejurus lepas makan tgh ari.. sedangkan sepatutnya 3 jam sblm atau selepas makan.. jadi adakah sia2 saja saya makan selama 3 bulan ini kerana ia tidak memberikan kesan? 😔

1 Balas

Takpe. Start hari ni, makan betul2. Tak perlu sampai 3jam sebelum makan. 30 minit sebelum makan atau 2jam selepas makan. Yang penting perut kosong. Jgn stress2 ye sis. 😊