Sedih

Hi, saya skrg tgh pregnant 28week, smlm pegi checkup pastu doc cakap perut baby kecik. Means skrg size perut 25weeks. So kene refer pakar lah nnt. Time tu dah start risau but still okay, time dah abeh checkup tu inform suami pickup tp lmbt plk respon sdgkan time tu suami tgh break satu jam. Angin terus jd x elok, saya terus moody even cakap sorry pon xde. Dlm kete, suami tnye nurse cakap ape je. Dlm bnyk2 nurse cakap, satu je saya bgtau nak kene refer pakar. Lps je hntr kat rumah, suami terus pegi keje balik sdgkn suami ade baki around 20minit lg sblom masuk. Suami keje dekat rumah mak die je lg skrg, so dekat je nak ulang alik. Saya mcm speechless suami buat xtau je. Lgsg x cool kan saya dulu. Cepat2 je pegi rumah mak die. Saya mkn hati lah, smpai kesudah saya lgsg x ckp dgn suami. Saya rase mcm saya ni menyusahkan die je smpai die pon buat xtau dah je. Salah saya ke? Saya nak meluah je nak mntk pendapat. Terima kasih

2 Balas

mungkin husband sis tu fikir tda apa2 juga sebab sis pun kasih tahu hanya itu ,tapi xpa insyaallah semoga sis baik2 saja dgn baby ,Dan Tak payah la fikir pasal husband sis tu bgitu , kedang lelaki memang bgitu Dorang pun fikir baby sama isteri Dorang Tula Dorang kerja ja , sebab cari kan ,

jagn terlalu pikiaq bnda yg negatif....kadang tu suami kita pn ada pikiaq mcm2..tp kita x tau apa yg dia pikiaq kn...sisi ikut ja apa yg doctor cadang kn..untuk kebaikan sis dn baby..sis kena fikir yg positif ja untuk masa sekrng...jgn pikiaq bnyk2 nt bahaya kesihatn sis dn baby...