Rezeki hamil diawal perkahwinan

saya skrg pregnant 12w dan umur saya baru 22 yaa... alhamdulilah tak sangka rezeki secepat ni... actually merancang dengan husb taknak ada anak lagi tp Allah yg menentukan....tetap bersyukur bila fikir ramai lagi kat luar sana yg dh lama kahwin tp belum ada rezeki... doakan saya dan baby sihat sempurna yaa

2 Balas

tahniah awak 🥰 rezeki tu inshaAllah rmai je ibu muda zaman skrg mcm saye umur 20 ade 2org ank umur 5tahun dgn 2tahun, ade 2org wildan syurga & skrg tgh pregnant 6w+ 😍

Alhamdulillah semoga awak dan baby sihat